Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Subtotaal: You must be logged into to see the price.

Categoriën

 

Van Total concept
Naar turnkey

NSK Varios 970

Meer Zichten

NSK Varios 970

U moet ingelogd zijn om de prijs te kunnen zien.

Varios 970 met licht licht
Opmerkelijke prestaties en ruime toepasbaarheid.

De nieuwse ultrasone scaler van NSK, de Varios 970, wordt aangedreven door de iPiezo motor. Deze motor staat garant voor een stabiele stroomoutput doordat de trilfrequentie automatisch wordt aangepast aan het belastingsniveau. Zo kunt u nog efficiënter werken bij elke toepassing en met een brede waaier aan tips.
Het Varios 970 systeem kan worden gebruikt voor parodontologie, endodontologie en minimale interventies. Bij parodontologie leent het zich perfect voor de verwijdering van tandsteen en de ontsmetting van parodontale holtes. Op het vlak van de endodontische chirurgie behoort het ontzenuwen, reinigen en groter maken van wortelkanalen tot de mogelijkheden. Het is bovendien ideaal voor alle minimale interventies. De Varios 970 maakt, naast het watercircuit van de eenheid, ook gebruik van 2 onafhankelijke flessen, elk van 400 ml., waardoor voor bepaalde ingrepen de aangepaste oplossing gebruikt kan worden en tot 35 minuten gewerkt kan worden.


Geleverd met 3 inserts: G4,G6,G8Toepassingen:

- Parodontolgie
- Endodontologie
- Minimale interventies

Voordelen:
- Perio, Endo en algemene modus eenvoudig in te stellen
- Alle instellingen worden duidelijk weergegeven op het grote paneel dat eenvoudig te
bedienen is
- 2 afzonderlijke flessen van 400 ml
- Een LEDlampje op het frontpaneel geeft aan welke fles in gebruik is
- Zelfreinigend
- Grote draaiknop om de snelheid waarmee het spoelwater stroomt aan te passen
- Gestroomlijnd en ergonomisch handstuk voor uitstekende toegankelijkheid, goed zicht
en comfortabel werken.

12 maanden garantie

artikelnr:Y1001168

Details

Varios 970 met licht licht Opmerkelijke prestaties en ruime toepasbaarheid. De nieuwse ultrasone scaler van NSK, de Varios 970, wordt aangedreven door de iPiezo motor. Deze motor staat garant voor een stabiele stroomoutput doordat de trilfrequentie automatisch wordt aangepast aan het belastingsniveau. Zo kunt u nog efficiënter werken bij elke toepassing en met een brede waaier aan tips. Het Varios 970 systeem kan worden gebruikt voor parodontologie, endodontologie en minimale interventies. Bij parodontologie leent het zich perfect voor de verwijdering van tandsteen en de ontsmetting van parodontale holtes. Op het vlak van de endodontische chirurgie behoort het ontzenuwen, reinigen en groter maken van wortelkanalen tot de mogelijkheden. Het is bovendien ideaal voor alle minimale interventies. De Varios 970 maakt, naast het watercircuit van de eenheid, ook gebruik van 2 onafhankelijke flessen, elk van 400 ml., waardoor voor bepaalde ingrepen de aangepaste oplossing gebruikt kan worden en tot 35 minuten gewerkt kan worden. Geleverd met 3 inserts: G4,G6,G8 Toepassingen: - Parodontolgie - Endodontologie - Minimale interventies Voordelen: - Perio, Endo en algemene modus eenvoudig in te stellen - Alle instellingen worden duidelijk weergegeven op het grote paneel dat eenvoudig te bedienen is - 2 afzonderlijke flessen van 400 ml - Een LEDlampje op het frontpaneel geeft aan welke fles in gebruik is - Zelfreinigend - Grote draaiknop om de snelheid waarmee het spoelwater stroomt aan te passen - Gestroomlijnd en ergonomisch handstuk voor uitstekende toegankelijkheid, goed zicht en comfortabel werken. 12 maanden garantie artikelnr:Y1001168

Aanvullende Informatie

Polijst Nee
Sharpening Nee
Vakgebied Nee
Vorm Nee
Shank Type Nee
Korrelgrootte Nee
Diameter Nee
Schachtlengte Nee

Wij leveren alle toonaangevende merken

 

Gratis Verzending

Orders boven € 150,00 (Ex BTW).
 

24/7 WhatsApp service

Reactie/Offerte binnen 5 uur! 
 

Dentalpoints

Ons spaarpunten programma.
 

Inruilprogramma

Informeer naar de mogelijkheden!
 

NSK Varios 970

EUR

0